plukkala

Kimi Räikkösen tulot

Mennä viikolla iltapäivälehdet vetivät suuria otsikoita siitä, että Kimi Räikkösen palkka on laskenut. Lehdillä on varmaan suuri hätä siitä, ettei Kimi nyt tuoreena aviomiehenä ja isänä pysty elättämään perhettään?

Eikös nämä palkka-asiat ole työnantajan ja työntekijän välisiä, vai onko formulakuskeillakin yleissitova työehtosopimus?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Voi Kimi-raukkaa! Mitenkä hän nyt pärjää?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eihän tuo pärjää, kun nuori Verstappen yrittää blogata miestä radalta minkä ehtii.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Hyvä huomio! Mutta ei vaikuta Räikkösen palkkaukseen muuta kuin Räikkösen sen takia menettämien pistebonusten verran? Kyllähän sekin kuitenkin Räikkösen talousahdinkoon tuo jonkinlaisen lisän.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Kyllähän Kimi pärjää mutta tätä en lakkaa ihmettelemästä että suuri yleisö tuntuu ihailevan maailmalla pärjäävää suomalaista sitä enemmän mitä paremmin on palkattu. Nämä samat ihmiset sitten moittivat ja kadehtivat vaikkapa suuryrityksen johtajan palkkioita. Eikä tässä yhtään paina se että tuo suomipomo maksaa valtataosan palkastaan veroina valtiolle kun ulkomailla majaileva julkkiksen verot menevät johonkin muualle.
No kyllä myönnän että tällainen puhe saattaa olla ilonpilaamista ehkä pikkusieluisuuttakin mutta minkäs mahdan tällaiselle ihmettelylleni.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Ei huono näkökulma tähän asiaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

No minä olen luullut että suomalaiset ovat seuranneet formuloita eniten siiloin kun Mika Häkkinen oli ylimmällä palkintopallilla.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Seija, siihen vaikutti paljon varmasti sekin, että siihen aikaan kisoja pystyi katsomaan muualtakin, kuin maksukanavilta? KaIKKI eivät halua maksaa tästä shousta yhtään mitään.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kyllä jo 80-luvun puolivälissä Keke Rosbergin aikaan oli fanitus Suomessa valtavaa.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #8

Fanitusta toki oli silloinkin, mutta silloin ei vielä ollut mahdollisuutta seurata kisoja TV:stä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #9

Oliko näin? Voi olla, että olet oikeassa, mutta suoralta kädeltä en olisi noin mieltänyt. Jotenkin niitä kuitenkin seurattiin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #10

Lehdistö asiata silloin kirjoitti ja tietysti pätkiä näytettiin urheiluruudussa. Eurosportilta niitä toki näki, jos silloisilla laitteellaan joku siihen kykeni.