plukkala

Terveisiä Kroatiasta

Olin juuri 10 päivää Kroatiassa. Maa yllätti minut monessa suhteessa positiivisesti. Mahtavat maisemat. Asuimme koko ajan hotellissa Makarskan Rivieralla, josta teimme koko viikon käytössämme olleella vuokra-autolla päivän trippejä alueella Split- Dubrovnik. Hotellimme toisella puolella oli kirkasvetinen Adrianmeri parinkymmenen metrin päässä ja toisella puolella hotellimme vieressä vuorijono, joka kohdallamme oli 1700 metriä korkea.

Sää suosi tällaista vaaleaihoista palamisherkkää tyypiä kuten minä. Lämpötila oli 23-25 astetta päivittäin. Koko aikana ei sadepisaraakaan. Minä henkilökohtaisesti pidin matkamme ajankohtaa oikein valittuna. Kesällä en sinne menisi, olisi minulle liian kuumaa.

Mielenkiintoisia kohteita löytyi joka päivälle. Ihmiset olivat ystävällisiä ja kielitaitoisia. Hotellimme oli mahtava. Puolihoitoon kuului aamiainen ja päivällinen. Ruokaa riitti ja se oli monipuolista ja hyvää. Jokaisessa huoneessa oli oma parveke merinäköalalla ja lisäksi hotellin ja meren välissä oli hieno auringonotto terassi isoine uima-altaineen. Niissäkin oli merivettä.

Lisäksi maan hintataso oli Suomeen nähden jopa huippuedullinen. En voi muuta kuin suositella!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Lisäksi paketin hintaan kuului kuntosalin käyttö ja saunan käyttömahdollisuus.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Sää suosi tällaista vaaleaihoista palamisherkkää tyypiä kuten minä."

- Mitä tarkoitat?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tarkoitan sillä sitä, että ihotyyppini on sellainen, että palan äärettömän helposti.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Vuonna 1970 tein opiskelijana 4 viikon liftauskierroksen Euroopassa. Wienistä liftasin Jugoslavialaiseen turisbussiin, tarjolla kanaa ja Slivoa, ja päädyin Zagrepiin ja sieltä sitten rannikolle. Split ja Makarska tulivat tutuiksi. Makarskan erikoisuutena oli Hostel, jossa majoitus oli hetekassa yhden hengen teltassa. Makarskassa oli myös nudistiranta. Sieltä sitten Italiaan...