plukkala

Kaiken tietävä naamakirja

Kas kummaa? Kaikentietävä naamakirja on sitä mieltä, että muistutan eniten saksalaista. Tämän testin mukaan.

https://fi.nametests.com/test/result/pekka/btn_7178540615/index_new/?p=e...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Naamakirja ehdotti myös, että minun tulisi pikaisesti käydä Saksassa, koska siellä varmasti viihtyisin. No olenhan maassa muutamia kymmeniä kertoja käynyt,ja on pakko sanoa, että myös yleensä hyvin viihtynyt. Vaikka varsinkaan entisen DDR:n puolella aina ollutkaan aivan yksiselitteistä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Millähän algoritmilla nuo Facebook testit on tehty, kun niistä tulee niin yllättäviä tuloksia? Mitään ei tarvitse vastata, vaan ainoastaan kliksauttaa kohtaa, jonka haluaa tietää ja aina siellä on taustalla vastauksessa jotain selvästikin oikeaan osuvaa.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Olisiko kyseessä se, että vastaukset ovat niin ympäripyöreitä, että jokainen löytää niistä jotakin itseensä sopivaa? Tosin usein ne menevät myös aivan metsään? Mutta niitä tuloksia ei sitten faceboolissa jaetakaan.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Toisaalta vastauksissa esiintyvät henkilöt ovat yllättävän selkeästi potentiaalisia oikeita vastauksia kaikista kavereista. Oletko kysynyt mitä naiset pitävät sinusta ja kuka rakastaa sinua? ;)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #4

Totta, vastaukset lähes kaikkiin testeihin löytyvät omasta kaveripiiristäsi.

Itse pohdiskelin sitä, että aiheuttiko "saksalaisuuteni" oma profiilikuvani? Se on otettu Münchenissä Oktoberfestillä joku vuosi sitten?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #5

Minusta tuli tuossa testissä irlantilainen. Minua kehotettiin muuttamaan sinne.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #6
Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #7

Tarkoitatko, että Kuhan tulisi muuttaa irlantilaiseen pubiin?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #9

Riippuu siitäkin onko kala vai lintu:)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #11

Tarkoitin kylläkin Juhaa. En siis lintua enkä kalaa ;)). Itse kysymykseen siitä muuttamisesta et sanonut mitään? Tietysti tällainen muutto voi aiheuttaa riskejä kuten Jameson, olut ja portteri.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #12

No jos muuttaisi ulkomaille niin tapaamani irlantilaiset ovat olleet varsin mukavia, joten voisin harkita sitäkin jos itse muuttaisin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala Vastaus kommenttiin #6

Näyttääkö tukkasi profiilikuvassasi punaiselta?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #8

Perustelut oli laadittu kasvonmuodon pohjalta. En ota itse asiaan kylläkään kantaa.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #10

Kasvojen muotoon perustuu analyysi. Mistähän minuun ovat ranskalaiset piirteet tulleet. Isäni toki ajoi eläkeläisenä monesti Ranskaan laivalla, mutta eihän sellaisella ole mitään merkitystä tässä. Hauskoja juttuja tuli matkoilta kotiin kuitenkin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #15

Ajoiko äitisikin sillä Ranskan laivalla?

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #16

Eipä ajanut ;D. Kävi vain kerran isäni kanssa Amsterdamissa. Minulla on nuoruudesta saakka ollut erittäin hyviä ystäviä Ranskassa. Yhtä kaipaan vielä kovasti- Tapasimme Englannissa samassa perheessä, jossa hän oli oppimassa kieltä. Perheen äitikin oli ranskalainen. Tuo nuori ystäväni halusi englannin opettajaksi ja siksi oli Englannissa. Kirjoittelimme vuosia, mutta niin kuin näille suhteille käy, tulee muut asiat tärkeiksi ja unohtuvat toiset. Olen vasta viime vuosina yrittänyt löytää ystävääni fb:n kautta, mutta nimi lie muuttunut?

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Yllätys yllätys minusta tuli ranskalainen tuossa testissä. Yhtään en ymmärrä miten niin saattoi käydä. Toki on minulla ainakin yksi Ranskassa asuva ystävä, joka lie kuitenkin syntyjään Kanadalainen. Ihme ettei tullut korealaista.

Juuso Hämäläinen

Olen käyttänyt toista metodia eli käynyt yli puolessa Maan maista ja asunut viidessä. Sen tulos on, ettei itselleni löydy täydellistä maata ja kansalaisuutta mistään reaalimaailmasta. Olenkin päättänyt viihtyä aina siellä, missä kulloinkin olen. Suomessa nykyään se on melko haasteellista. En tunne itseäni erityisesti suomalaiseksi vaan joksikin maailman kiertolaiseksi, joka on kotonaan monessa paikassa. Puuksi ilman pääjuurta.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Itsekin viihdyn yleensä hyvin juuri siellä, missä kulloinkin olen.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Minulla on vähän samanlainen fiilis tuon suomalaiseksi tuntemisen suhteen. Tunnen itseni kyllä suomalaiseksi kieleltäni ja Suomen historiaan perehtyneenä, mutta jokin tässä nykysuomalaisessa ilmapiirissä lyttää aika tanaan. Asuin yhtäjaksoisesti muissa maissa liki 20 vuotta ennen kuin muutin takaisin vuonna 2009 ja ennen ulkomaille muuttamistakin olin jo viettänyt lyhyempiä jaksoja työssä joissakin maissa, joten vertailukohtaa löytyy kyllä.

Jos pitäisi valita paras niistä paikoista, joihin olen tutustunut paremmin, niin aika vahvoilla olisi Pohjois-Italia. Euroopassa on joka tapauksessa oma viehätyksensä Aasian maihin tai Amerikkoihin verrattuna.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Olen asunut neljä vuotta Joutsenossa, mutta toista kertaa en ulkomaille muuta. Tunnen itseni lokeroiduksi, kun eteläisessä Euroopassa minua luullaan saksalaiseksi, tanskalaiseksi, ruotsalaiseksi tai britiksi. Miksi kenenkään pitää ryhtyä arvailemaan ihmisen kotimaata tai kansallisuutta? Rasismikelloni kilahtaa varsin herkästi!

Eräältä tarjoilijalta kysyin närkästyneenä: "Mitä sev välii?" No, se väli oli ruokalistassa, jonka hän olisi halunnut ojentaa asiakkaan äidinkielisenä. Nolotti, että olin ehtinyt olla tyly. Lopulta pääsin tilaamaan en Meat Balls, vaan Liha Pullat.